Tämä ohje on noin kolmelle lautaselliselle maukasta keittoa!Kesällä tätä voi tehdä myös tuoreista pinaatinlehdistä tai esikeitetyistä nokkosenlehdistä!

486956.jpg

 

3 rkl  juoksevaa margariinia (esim.sunnuntai)

1/2 dl vehnäjauhoja
 
7 1/2 dl Alprosoija- maitoa
 
1/4 pussia pakastettua pinaattia( esim Rainbow 150g)tai maun mukaan

n.1 1/2 tl suolaa
 
ripaus valkopippuria

n.1 tl sokeria

Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa tai kerroskattilassa.
Lisää vehnäjauhot ja sekoita hetken( älä anna ruskistua)
Lisää soijamaitoa pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.
Lisää pinaatti ja anna kiehua hetken hiljalleen.
Mausta suolalla,valkopippurilla ja sokerilla.
Tarjoa keitettyjen kananmunanpuolikkaiden kanssa.