Löysin paikallisesta Prismasta vielä tähän vuodenaikaankin Mignon-munia(ne ovat täysin maidottomia!!) ja mieleeni tuli kokeilla tehdä suklaakakkua niistä ja onnistuikin hyvin,vieraat tykkäsivät!Kakun koristekukat ovat marsipaania!

690392.jpg

 

1 Mignon suklaamuna
1,5 dl  juoksevaa margariinia
3 munaa
1,25 dl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 Kuorrutus
2 Mignon suklaamunaa
0,75 dl soijakermaa
1 rkl juoksevaa margariinia

 Voitele ja korppujauhota vuoka. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina vuokaan ja paista  175 * noin 45 minuuttia.
Valmista kuorrutus:Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää sekaan suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.