Tämän ohjeen olen ottanut joskus Kulinaristin sivuilta ja muokannut sitä maidottomaksi.Tein tätä eilen illalla ja oli tosi hyvää,tulen varmasti tekemään toisenkin kerran!Myös vieraat kyselivät ohjetta,joten tässä se tulee....
Pellillinen pannaria :
4 kananmunaa
6 dl Alpro soijamaitoa
1 tl suolaa
Kuivattua persiljaa
Noin 3 dl vehnäjauhoja
3 (pienehköä) sipulia
2 pakettia filepekonia
Rouhittua mustapippuria
Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niitten rakenne rikki. Lisää soijamaito, suola ja persilja ja vatkaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä ja turvota sillä aikaa kun paistat pekonit ja sipulit.
Silppua pekonit ja sipulit ja paista kypsäksi pannulla. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Ripottele pekoni-sipuli seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasaisesti ja kaada pannaritaikina päälle. Paista 225 asteisessa uunissa n.25-30 min
Kommentit