Tämä herkullinen ätienpäiväkakku on muokattu Pirkan Suklaa-vadelmakakusta maidottomaksi ja se maistui herkulliselta tuoreiden mansikoiden kanssa!

1553751.jpg

 

0,5 pakettia LU-digestivekeksejä

n 50gr juoksevaa Sunnuntai margariinia

1 rkl  aitoa kaakaojauhoa

1 rkl hienoa sokeria

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Päälle:

2 pussia Dammenberg Tumma Suklaa suklaanappeja (maidottomia)

5 liivatelehteä

2 prk go green vispikermaa

1 muna

2 tl vaniljasokeria

 

Ohje:

Hienonna keksit, lisää margariini, kaakao ja sokeri.

Taputtele irtopohjavuoan pohjalle. Pane liivatteet kylmään veteen hetkeksi.

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi (tai puurokattilassa) ja pane päälle kulho ja siihen suklaa sulamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää siihen muna, vaniljasokeri ja suklaa ohuena nauhana. Ota kattilasta  noin 0,5 dl kuumaa vettä ja purista liivatteet siihen, sekoita ja lisää kermavaahtoon. Kaada koko juttu vuokaan keksien päälle. Jäähdytä ja tarjoile tuoreiden mansikoiden kanssa.